Vraag gratis een offerte op maat aan

Stel hier uw droombed met advies samen. Klik hier

Belgisch vakmanschap voor gezond slapen

Ambachtelijk vakmanschap en maatwerk voor een gezonde nachtrust

Slaappunt ontwikkelt en vervaardigt zijn eigen slaapproducten. Bovendien hebben we alles voor een compleet slaapsysteem: Mooie bedkaders, lattenbodems en matrassen, kussens, dekbedden en onder- en bovendekens. Alleen zo zijn we er absoluut zeker van dat we onze belofte van gezond en ergonomisch slapen waarmaken. Elk product is van Belgische makelij, vervaardigd volgens de principes van ambachtelijk vakmanschap.

Wij brengen gezond slaapadvies exclusief in Nederland en België via onze informatieavonden bij u thuis. Alleen zo krijgen onze gespecialiseerde slaapadviseurs de kans om op een uitgebreide, aangename en informele manier de geheimen van gezond en ergonomisch slapen te onthullen.

Onze producten gaan rechtstreeks vanuit onze fabriek naar uw slaapkamer, zonder tussenpersonen. Daardoor geniet u van de scherpste prijzen. 


Lattenbodems en bedkaders

Onze lattenbodems en bedkaders munten uit door de lange levensduur en de hoogstaande afwerking. Zelfs na vele jaren ondersteunen onze lattenbodems nog steeds uw matras en rug zoals het hoort.

U krijgt tien jaar garantie op onze lattenbodems.

Matrassen

Onze matrassen werken op basis van druk- en tegendruk zodat elk lichaam de juiste ondersteuning krijgt. Ook in de betere hotels vragen ze uw gewicht niet en toch slaapt u heerlijk. Daardoor hebben wij één type matras die zich perfect aan elk lichaam aanpast.

U krijgt op onze matrassen tien jaar garantie.

 

Wolproducten met het Woolmark kwaliteitslabel

 

Niet-ontvette wolharen van het merinoschaap of kasjmieren wol vormen uw beste garantie op droog slapen. Deze wol is een uitstekende isolator en vochtregulator. Daardoor voelt dit materiaal altijd heerlijk warm aan, zonder dat het broeierig of klam wordt in de zomer. De ultralichte structuur vermijdt bovendien dat uw lichaam onaangenaam opwarmt. Met een wollen onder- en bovendeken van Slaappunt hebt u elke nacht het fijne gevoel dat u tussen pasgewassen droog bedlinnen slaapt.

U krijgt op al onze wolproducten vijf jaar garantie.

Wanneer werkt wol niet goed?

Hou er altijd rekening mee dat de wol alleen ademt en vocht verwerkt in combinatie met andere natuurlijke materialen, bijvoorbeeld katoen en linnen. Let op: Als een dekbedovertrek volgens de verpakking 100% katoen is en tegelijkertijd strijkvrij, dan heeft de katoen een toevoeging gekregen. Dit remt de werking van de wol.

Enkele voorbeelden van hoe het niet moet:

Zijn er nog meer redenen waardoor de wol niet doet wat het zou moeten doen?

Enkele mogelijkheden:

Een informatieavond van Slaappunt bij u thuis?

  • U zorgt voor 4 nieuwe gasten.
  • U ontvangt een waardebon van minimaal €200 die kan oplopen tot €370.
  • Uzelf en uw gasten hebben géén enkele koopverplichting.

Een gezellige informatieavond over gezond en heerlijk slapen.
Géén koopavond of –party. Lees hier meer over deze avond.

Boek een informatieavond

Een greep uit onze collectie

Bekijk al onze producten
Slaappunt